NYHEDER

Dansk udviklede LED Lyskilder kvalitetsprodukter som holder Eco powers produkter er udført af de bedste materialer i flot finish og ekstrem lang levetid, vi har valgt de bedste LED chips og drivere der findes på markedet, med super god farvegengivelse, høj lysstyrke, og minimalt elforbrug - det er dét som tæller i længden! De fleste produkter kan som option leveres med: DALI lysstyring 0-10 Volt dæmpning Sensorstyring LED Paneler kan leveres med farveskift og dæmp m.m.
Dansk udviklet kvalitets LED Rør til erstatning af Lysstofrør Med vægt på høj lysstyrke og lavt forbrug, super god farvegengivelse, og 5 års effektiv garanti. De nye Eco LED Rør har markedet højeste lysstyrke op til 160 lumen pr. watt og med ultra lavt el-forbrug, Vi kan f.eks. levere op til 4000 lumen med et LED Rør 1500mm. som er betydeligt mere end hvad et lysstofrør på 58W lysstofrør kan levere, og samtidigt reduceres el-forbruget med ca. 60 % Høj Farvegengivelse på optil 85RA. Eco powers LED Rør leveres både som T5 og T8 Rør og kan erstatte alle gængse lysstofrør og passer til de fleste armaturer, man behøver derfor ikke at udskifte til nye armaturer. Eco power LED Rør nedbringe typisk el- forbruget med 70 % eller mere. Bemærk at alle Eco powers LED Rør overholder EU’s nye regler om at et LED rør kun må være strømførende i den ene ende!

Vores nye LED Industriarmaturer og

LED Gadelamper udført af de bedste

materialer med 5 års effektiv garanti.

Vi har udviklet en ny serie af kvalitets LED Industri, Sport og Gadelamper, med Amerikanske LED chips som kan leverer op til 160 lumen pr. watt og Canadiske drivere som er super stabile og robuste Armaturerne udført i rustfrit stål og aluminium, som sikre at lamper holder til ekstreme vejrforhold, og hårdt miljø! Vi tilbyder ved større antal at designe lamper efter jeres behov og ønske, til f.eks. Industribelysning, Lufthavne, Parkeringsanlæg, Idrætsanlæg, bro og tunnelforbindelser etc. Lamperne er skalerbare og kan leveres fra 40W op til flere tusinde watt alt efter behov og ønsker. Lamperne leveres som Gade og facade- lamper, Industriarmaturer, Idræt og sportsanlæg armaturer m.v.
ECO POWER DANMARK DANSK UDVIKLEDE PRODUKTER HØJESTE LYSUDBYTTE MINDSTE FORBRUG OPTIMAL FARVEGENGIVELSE 5 ÅRS EFFEKTIV GARANTI

44 40 41 42

- Når Lys Skaber Værdi
Bestil gratis energiberegning Bestil gratis energiberegning
PROFESSIONEL LED BELYSNING TIL VIRKSOMHEDER OG DET OFFENTLIGE