Kontor og Interiør

Sæt din virksomhed i et bedre lys Vi er stolt af at kunne præsenterer Trendlight’s flotte designlamper til virksomheden. De elegante lamper har samtidig et ultralavt energiforbrug og en lang levetid. Du kan vælge mellem flere eksklusive design, der skiller sig ud og giver kontoret, mødelokalet, receptionen, butikken, restauranten, baren etc. et stilfuldt udtryk. Fordi det indirekte lys føles så naturligt, er det imidlertid ikke lyset, der løber med al opmærksomheden. Det sætter bare scenen, hvor din forretning har hovedrollen. Elegant design Høj kvalitet Lavt energiforbrug Behageligt lys Lang levetid Installation og service Helt uden at bruge pæren I de fleste af vores lamper er både pære og ledninger skjult. Det giver lamperne et let, svævende udtryk, mens det indirekte lys ikke blænder. Se vores udvalg i kataloget her – og kontakt os, hvis du vil høre nærmere om dine muligheder for at få lamperne tilpasset dine ønsker. Eller hvis du vil have specialudviklet lamper til netop din virksomhed. Bestil en gratis og uforpligtende rådgivning af din butik eller virksomhed her.
Design LED Paneler der kan leveres i utallige varianter og størrelser, med og uden dæmp og trinløs farveskift fra 2700-6000K, samt trådløs fjernbetjening m.v. 5 års effektiv garanti.
Kvalitets LED Pære med super god farvegengivelse. Også velegnet til udendørs lamper, kan dæmpes, leveres fra 2700- 6000K.
LED Rør til ethvert formål, erstatter alle gængse lysstofrør, kan leveres med uden dæmpning, samt som nødlys m.m. 5 års effektiv garanti.
Erstatning for næsten alle typer af kompakt- sparepærer, har du ikke lige navnet eller typen på den model som I anvender, så os et billede og lad os se om vi om en tilsvarende LED lyskilde.
HQ LED Spot pære med super god farvegengivelse op til 98RA, kan leveres med dæmp, mange varianter og farver at vælge imellem.
ECO POWER DANMARK DANSK UDVIKLEDE PRODUKTER HØJ LYSUDBYTTE LAVT ELFORBRUG OPTIMAL FARVEGENGIVELSE 5 ÅRS EFFEKTIV GARANTI

44 40 41 42

- Når Lys Skaber Værdi
Bestil gratis energiberegning Bestil gratis energiberegning
Vi Har et bredt udvalg af interiør armaturer til erstatning af standard lysstofrørs armaturer, både til under- sænket i lofter og som nedhængt i wire eller direkte monteret på loft etc.
LED PANELER
LED ARMATURER
LED RØR
MED DÆMP OG FARVESKIFT
MANGE VARIANTER
PASSER I EKSISTERENDE ARAMTURER
LED SPOT
LED PL PÆRE
LED PÆRE
MR16 - GU10
G11 - G23 - G24
E14 - E27 - E40
PROFESSIONEL LED BELYSNING TIL VIRKSOMHEDER OG DET OFFENTLIGE
God energi, god økonomi Når du vælger LED-belysning fra Trendlight, får du ikke bare smukke lamper og et godt lys. Lamperne bruger langt mindre energi, hvilket er godt for både miljøet og din virksomheds økonomi. Trendlight er en del af Eco Power Danmark, som leverer LED-belysning til større virksomheder, butikker og det offentlige. Med en totalløsning kan din virksomhed skære 60-70 % af elregningen. Kontakt os for en uforpligtende snak om energioptimering af din virksomhed. Og få en gratis energiberegning.
Ud over designlamper har vi LED erstatning af alle gængse pære, lamper og armaturer fx: